Fantastisch Sportgala maar geen Sportprijzen voor Top Judo Nijmegen

28 februari 2016 - Tijdens de uitreiking van de Sportprijzen van Nijmegen 2015 gisteravond, heeft Top Judo Nijmegen weliswaar niet de hoofdprijs binnengehaald, maar ontvingen de judoka's met twee nominaties wel twee eervolle vermeldingen.

Het was een fantastisch feest in de Jan Massinkhal, begin deze maand nog het podium voor de judo NK -21. Wethouder Helmer opende de avond. Living statues, waaronder een heuse Marieke van Nimwegen omlijstten de festiviteiten. Fantastische muziek en mooie optredens, maakten van het Sportgala een geweldig evenement.
Ook judoka Jeroen Mooren werd nog even in het zonnetje gezet.


In de strijd om de jeugdsportprijs, waarvoor Jaïr Reinartz genomineerd was, ging zwemmer Nyls Korstanje er voor de derde keer in rij met de hoofdprijs vandoor. Bij de jeugdsportprijs teams was het Aqua Novio  94 dat de prijs wegkaapte voor de neus van het -15 jongensteam van Top Judo Nijmegen.
Niettemin zat tijdens het Sportgala de tribune vol met trotse staf, ouders en bestuursleden.

Onze judoka's Jaïr Reinartz, Max Arts, Sam Bakker, Koen Heg (Bushi Arnhem), Rick Jansen, Tim van Kleef, Tycho Muhlack, Swen Peek, Luca de Waal en Tim Wekking hebben Top Judo Nijmegen geweldig op de Nijmeegse kaart gezet.

De winnaars van de Nijmeegse Sportprijs werden uiteindelijk:
Sportprijs individueel: Susan Kuijken (atletiek)
Sportprijs teams: NEC (voetbal)
Sportprijs jeugd individueel: Nyls Korstanje (zwemmen)
Sportprijs jeugd teams: Junioren estafette team Aqua Novio ’94 (zwemmen)
Sportinitiatiefprijs: Talententeam Nijmegen-Noord (hardlopen)

Gefeliciteerd allemaal!
Voor meer foto's zie de facebookpagina van Sportservice Nijmegen.


Website door Siteraise