Komend weekend Matsuru Dutch Open Espoir Eindhoven

Op 10 en 11 januari 2015 vindt het Matsuru Dutch Open Espoir plaats. Dit is hét internationale toptoernooi in Eindhoven. Namens Top Judo Nijmegen zullen er 28 judoka’s uitkomen op dit prestigieuze toernooi.

Dit internationale, hoog aangeslagen, judo evenement, dat voor de 39e keer wordt georganiseerd, is voor judoka’s van 12 tot 21 jaar in drie leeftijdsgroepen. Voor de leeftijdscategorieën -18 en -21 geldt dit toernooi als een Nederlands meetmoment voor deelname aan EK’s en WK’s. In de vorige editie namen 1800 judoka’s deel uit de meeste Europese landen, maar ook uit landen zoals de Oekraïne, Kazachstan, Guinea, Litouwen, Rusland en Zuid-Afrika.

Op zaterdag 10 januari strijden de Heren -15 jaar, Dames en Heren -21 jaar; op zondag 11 januari de Dames -15, Dames en Heren -18 jaar.

Plaats
Het Matsuru Dutch Open Espoir zal ook dit jaar plaatsvinden in de sportieve toplocatie in Eindhoven.

Indoor Sports Centre Eindhoven
Bram Venemanlaan 1
5644 HV Eindhoven
Tel: 040-238 1400

Meer informatie
Meteen na afloop van het Matsuru Dutch Open Espoir wordt er een judo trainingskamp georganiseerd. Kijk voor meer info op www.judotrainingcamp.nl
Kijk ook op www.dutchopenespoir.nl voor verdere informatie, routebeschrijving, weegtijden en overnachtings­mogelijkheden.

Website door Siteraise