Komende zaterdag uitreiking Sportprijs van Nijmegen 2015

Nijmegen 23 februari 2016 - Het wordt een spannende avond. Komende zaterdag, 27 februari 2016, worden de Sportprijzen van Nijmegen 2015 uitgereikt.
Namens Top Judo Nijmegen zijn er twee kanshebbers: Jaïr Reinartz en het -15 jongensteam.


De 14-jarige Jaïr Reinartz is genomineerd voor de jeugdsportprijs individueel, vanwege zijn fantastische judojaar 2015, met als hoogtepunt het Nederlands Kampioenschap in de -15 leeftijdscategorie, in de -46 kg gewichtsklasse.
Jaïr heeft concurrentie van zwemmer Nyls Korstanje en atleet Mike Foppen.


Het gouden -15 jongensteam met Max Arts, Sam Bakker, Koen Heg, Rick Jansen, Tim van Kleef, Tycho Muhlack, Swen Peek, Jaïr Reinartz, Luca de Waal en Tim Wekking werd afgelopen jaar ook Nederlands Kampioen, voor het eerst in de geschiedenis van Top Judo Nijmegen. Dit team is genomineerd voor de jeugdsportprijs teams.
Het jongensteam heeft concurrentie van het junioren estafette team van Aqua Novio '94 en het NMHC B1 jongens hockeyteam.

Programma zaterdag 27 februari 2016
19.30 uur zaal open
20.00 uur begin programma
Het programma is spectaculair met living statues, ArteZ dansdemo en trialbiker Rick Koekkoek (Nederlands kampioen).

Plaats
Jan Massinkhal
Nieuwe Dukenburgseweg 5
6534 AD  Nijmegen

Meer informatie
Voor meer informatie, klik hier.

Wil je weten wie er met de sportprijzen van 2015 vandoor gaan? Kom naar de uitreiking van de Sportprijzen Nijmegen en steun al onze judoka's! Je bent van harte welkom in de vernieuwde Jan Massinkhal. Vier het feest mee. De zaal is open om 19:30.
De toegang is gratis.

Website door Siteraise