Mixteam Top Judo Nijmegen 3e van Nederland

22 januari 2017 - Het mixteam van Top Judo Nijmegen is vandaag in Heerenveen 3e van Nederland geworden. Top Judo Nijmegen wist zich in november nog ondanks een aantal tegenslagen knap als nummer 1 te plaatsen voor de finale ronde, maar kon die plaats niet vasthouden tijdens de finales vandaag. Kampioen van Nederland werd Top Sport Noord-Oost uit Heerenveen en tweede Judo Yushi uit Haarlemmermeer.
Top Judo Nijmegen liet AFAS THeo Meijer Sport uit Leusden in de strijd om het brons duidelijk achter zich.

Top Judo Nijmegen mag tevreden terugkijken op het behaalde resultaat. Het team, dat deze keer bestond uit jonge judoka's en zelfs ook veteranen (Ferenc Arts)  promoveerde vorig jaar nog  vanuit de eerste klasse naar de hoofdklasse en stootte nu meteen door naar de finales.

Het mixteam bestond uit:
-66kg Ferenc Arts & Sandor Hooijmans
-73kg Ivo Bekema & Jay Hsia
-81kg Sam Mekaoui & Menno Kok
-90kg Thomas Jaspers & Mike Korver
+90kg Rick Jaspers
-63kg Manon Derks
+63kg Evelien Donkers & Marieke Teunissen
Tom de Wildt en Niek Verhorstert waren geblesseerd.

Hoewel in de voorronde in november nog met 5-2 was gewonnen van judo Yushi werd nu in de halve finale helaas net verloren met 4-3.  Winstpartijen waren er voor Menno Kok, Thomas Jaspers en Evelien Donkers. Ferenc Arts, Rick Jaspers, Jay Hsia en Manon Derks wisten hun partij niet te winnen.

De partij om het brons werd een duidelijk winst tegen Afas Theo Meijer Sport. Er werd met 5-2 gewonnen. Winstpartijen waren er voor Ferenc Arts, Sam Mekaoui, Thomas Jaspers, Manon Derks en Marieke Teunissen. Alleen  Rick Jaspers en Ivo Bekema verloren.

We zijn hartstikke trots op onze kanjers.
Van harte gefeliciteerd!

Website door Siteraise