Technische Staf

De technische staf van Top Judo Nijmegen bestaat uit de volgende personen:


Hoofdtrainer/coach Gerrie Theunissen 
Gerrie Theunissen is de hoofdtrainer bij Top Judo Nijmegen. Hij is sinds de oprichting in 2001 bij Top Judo Nijmegen betrokken. Gerrie Theunissen heeft daarnaast ook een eigen judoschool: judoschool Theunissen.
Sinds 1978 is hij actief als judoleraar. Gerrie Theunissen is de enige TopCoach 5 van judo Nederland. Hij won met zijn judoka's verschillende nationale titels. Als coach van Jeroen Mooren was hij aanwezig tijdens de Olympische Spelen in Londen in 2012.
In 2015 won hij zelf zilver tijdens de Wereldkampioenschappen voor veteranen.
Voor meer informatie, klik hier.


Trainer/coach Jennifer Kuijpers
Jennifer Kuijpers (1987) was een toptalent, totdat zij in 2012 zwaar geblesseerd raakte tijdens een wereldbekerwedstrijd in Sofia. Zij was op jonge leeftijd al meervoudig Nederlands Kampioen, 3e van de wereld en in bezit van de 3e dan. Jennifer Kuijpers is sinds 2014 verbonden aan de technische staf van Top Judo Nijmegen.
Voor meer informatie, klik hier.


Trainer/coach Djeremy Harmsen 
Djeremy Harmsen (1992) is sinds 2014 verbonden aan de technische staf van Top Judo Nijmegen. Als jeugd judoka werd hij in 2008 Nederlands U17 kampioen. In de U20 won hij twee keer brons op een NK.  
Voor meer informatie, klik hier.


Trainer/coach Marieke Teunissen
Marieke Teunissen is sinds 2014 aan de trainersstaf van Top Judo Nijmegen verbonden. De jonge judoka (1995) behaalde zelf een bronzen plak op de NK -15. In 2015 won zij met het vrouwenteam van Top Judo Nijmegen brons tijdens de Nederlandse Kampioenschappen teams in Nijmegen.
Voor meer informatie, klik hier.


Trainer/coach Niek Verhorstert
Niek Verhorstert (1991) is in 2015 als assistent trainer bij Top Judo Nijmegen aangesloten. Als judoka won hij een keer zilver en een keer brons bij jeugd NK's. Hij werd tevens tot twee keer toe vijfde op een NK senioren. In 2016 werd hij Nederlands Studentenkampioen.
Voor meer informatie, klik hier.


Trainer/coach Rick Jaspers 
Rick Jaspers (1992) is in 2016 aangesloten bij de technische staf van Top Judo Nijmegen.  Hij won zilver tijdens de Nederlandse Studenten Kampioenschappen in 2016 en won in 2015 met het Nijmeegse studententeam zilver.
Voor meer informatie, klik hier.

De trainingsstaf wordt regelmatig ondersteund door Mark Dams en Ferenc Arts. Ook sluit een aantal oud-judoka's, zoals Danny Meeuwsen, regelmatig ter ondersteuning aan bij trainingen.

Direct naar

Hall of Fame

Hall of Fame

Inschrijven

Wil jij graag judoën? schrijf je direct in bij Top Judo Nijmegen en begin zo snel mogelijk!

Aanmelden judoka

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en wij reageren zo snel mogelijk!

Contact
Website door Siteraise