Top Judo Nijmegen draait goed op NK -15

EINDHOVEN 10 maart 2013 - Afgelopen zaterdag 9-3-2013 hebben 20 judoka's die bij Top Judo Nijmegen trainen deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap onder de 15 jaar. En met succes!

In de klasse tot 63kg is Silja Kok Nederlands Kampioen geworden. Op weg naar het goud heeft Silja na haar vrijloting overtuigend Dianne Stolk, Renee van Hasselaar, Bregje Hultermans en Jaylee Streng verslagen.

Ook hebben Iris van Sommeren (-57kg) en Quincy Haefkens (-34kg) flink aan de weg getimmerd. Beide judoka's wisten met goed judo de finale van dit Nederlands Kampioenschap te bereiken. Helaas wisten deze judoka's  de finale niet te winnen en moeten ze genoegen nemen met een 2de plaats. Maar daar waar een finale verloren wordt, moet er iemand anders winnen. In de klasse tot 34kg was dit Victor van Gerven (Bushi Arnhem) gastlid Top Judo Nijmegen. Victor gefeliciteerd.

images/stories/U15NK13.jpg

Ook in kleine finales was Top Judo Nijmegen van de partij en wel met Eva Beek (-48kg) en Ivy Holzken (-44kg). Ivy wist na een hard bevochtenpartij de winst binnen te halen en daarmee 3de van Nederland te worden. Eva verloor helaas haar partij en werd daarmee 5e .

/stories/images/U152013.jpg

Twintig judoka's van Top Judo Nijmegen deden mee, een absoluut visitekaartje voor STJN.
De 11-jarige Tim van Kleef (-46kg) pikte zelfs op zijn eerste NK -15 ook nog een winstpartij mee.
Gefeliciteerd!!!

Website door Siteraise