Tweede dag NK senioren geen prijzen STJN-ers

2 oktober 2016 - Op de tweede dag van de Nederlandse Kampioenschappen voor senioren hebben de judoka's van Top Judo Nijmegen prima gepresteerd, maar helaas geen medailles gehaald.

Marieke Teunissen (-70kg) zat er heel dichtbij. Ze behaalde een mooie zevende plek. Na haar eerste partij knap van Jamie Roosenbrand gewonnen te hebben, verloor zij in de kwartfinale van Floor Stoop. In de herkansing wist ze wederom winst te pakken, nu tegen Aniek Potze, maar in de tweede partij in de herkansing won Lisette van Tol, waardoor Marieke net niet op kon voor het brons.

Thomas Jasper (-90kg)  won zijn eerste partij tegen Raymon de Vos, maar verloor er daarna tegen respectievelijk Jelle Snippe en Bas van Empelen.
Rick Jaspers (-100kg) wist helaas geen partij te winnen. Hij verloor van Max Welten en vervolgens in de herkansing van Lex Janssen. Ook Kristiaan Laumen (+100kg) verloor zijn beide partijen, in de eerste ronde tegen Tom Grootjans en vervolgens in de herkansing tegen Tom Goemaat.

Oud STJN-ers
Marvin de la Croes, eveneens uitkomend in de +100kg, pakte op zijn laatste Nederlands Kampioenschappen zilver. Oud STJN-er Melisaa Loen (-70kg) wist op haar eerste NK senioren brons te behalen.

Website door Siteraise