Vrijdag 5e Internationaal Trainingskamp Top Judo Nijmegen van start

1 september 2016 - Morgen, vrijdag 2 september 2016, zal voor de vijfde keer het Internationale Trainingskamp van Stichting Top Judo Nijmegen van start gaan. Meer dan 600 topjudoka's afkomstig uit binnen- en buitenland hebben zich inmiddels aangemeld.
Daarmee is het Trainingskamp van STJN één van de grootste trainingskampen van Nederland geworden; in elk geval de grootste aan het begin van een nieuw seizoen.

Judoscholen
Ook dit jaar komen de judoka's die deelnemen aan het Internationale Trainingskamp weer uit alle windstreken. Er zijn topclubs uit Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittanië.

Aanmeldingen zijn er o.a. van:  Core Judo Academy (GBR), Top Judo Amsterdam, LuGiaJen, Maasduinen, Judosport Arnhem, Antwerpen (B), Camberley Judoclub (GBR), JTS Eindhoven,  Westland Kodokan, SI Schiedam, Top Judo Utrecht, JS Nijkerk, SV Hagendoorn en PSV Olympia Berlin (D), Kenamju, Tomoda, Shizentai, IJsselmeer, THAG, Verhagen, Judosport Oost, Krimpenerwaard, Eernegem, Van Dijk, Nijkerk, Ichido, Bushi-Arnhem, Berlicum, de Boevere, Made, Huizen, Theo Meijer, Hagendoorn, Westland Kodokan en Judo Academy Nijmegen.

Programma
Op vrijdag begint het kamp om 16.00 uur met de U15 en de vrouwen U18. Om 18.00 uur vervolgen de U18 mannen, de U21 en de seniorengroep.
Op zaterdag zullen beide groepen twee keer 2 uur op de mat verschijnen.
Zondag is de afsluitende dag, waarop elke groep nog eens 2 uur traint.
De trainingen vinden plaats in de Jan Massinkhal in Nijmegen.


Clinic door Jeroen Mooren
Tussendoor is er een clinic voor judoka's tussen de 9-12 jaar oud. De clinic zal door onze eigen Rio-ganger en topjudoka Jeroen Mooren gegeven worden.

Datum:   zaterdag 3 september 2016
Tijd:        13.15-14.45 uur
Plaats:    Jan Massinkhal, Nijmegen
Kosten:   €10,- per judoka

Jeroen Mooren kwam op 6 augustus 2016 na een bye in de tweede ronde tegen Mudranov op de Olympische mat. Het werd een gelijkopgaande partij, waar de Rus net aan het langste eind trok. Jeroen verloor, was uitgeschakeld en Mudranov werd aan het eind van de dag tot Olympisch kampioen gekroond.

Informatie
Meer informatie over het programma is te vinden op deze site. Via onze facebookpagina blijft u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen en ook foto's.

Website door Siteraise